Ne demek?

Wiki Article

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek mecburiyet ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yol Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olur.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakın açılmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin baş özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven kızıllık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut güzel duyu kaygıların bir faktör evetğu binalar bâtınin şık hale getirir.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın bütün düzenleyici gereklilikleri zıtladığından ve emniyetli bir tahliye rotası esenlamada güçlü olduğundan güvenli olurlar.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu model umumiyetle evgin bir durumda hızla açılabilen mazi çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geçmiş çekilebilmesini katkısızlar.

Göreceksiniz ki bu kerte yüksek kaliteli yangın baplarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve Yangın kapısı istanbul güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page